Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Aktivitetsarmband - se vilken träningsklocka om passar dig

Aktiv livsstil

Ett aktivitetsarmband eller pulsklocka passar dig som vill ha koll på de grundliga värdena som till exempel antal steg, puls, stressnivåer och sömncykel. Ett aktivitetsarmband eller pulsklocka kopplas vanligen ihop med din mobiltelefon via en mobilapp för att enkelt kunna se dina resultat. 

Träningsklocka - multisportklocka - pulsklocka med smartwatch

Sportklocka - kombination av pulsklocka och smartwatch

En sportklocka är klocka för dig som tränar dagligen och vill ha detaljerad information om alla dina olika aktiviteter, sömncykel, stressnivå och puls. Sportklockan hjälper dig att sätta upp mål och motiverar dig att nå dina uppsatta aktivitetsmål. Samtidigt fungerar sportkklockan som en smartklocka där du får notiser från olika appar samt erbjuder smarta betalningslösningar så du kan lämna plånboken hemma. Skillanden mellan en sportklocka och en smartwatch är att dessa klockor oftast är tåliga och möjliggör bland att du kan springa i regn och använda den på simpasset. 

Smartwatch

Smartwatch - notiser, aktivitetsmätning och betaltjänster

En smartwatch är likt en minimobil som ger dig notiser på armen samtidigt som den bland annat mäter din aktivitet, puls och sömn. Du kan använda en smartwatch för att betala, byta låtar och hålla koll på meddelanden. Funktionerna varierar beroende på modell och varumärke. När du ska välja en smartwatch är det viktigt att du har koll på vilken klocka som passar till vilken mobil. Samtidigt kan du välja en smartwatch efter stil, form och favoritfärg.