Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trygghet+

En ovanligt okomplicerad försäkring

Försäkra din produkt innan olyckan är framme

NetOnNet har genom ett samarbete med försäkringsbolaget Solid Försäkringar AB tagit fram en försäkring som skyddar din nya produkt i 1 år. Denna försäkring ger dig extra trygghet om något skulle hända med din nya produkt. 

Få ersättning för funktionsfel som inte täcks av garanti eller reklamationsrätt och för otursskador som beror på en plötslig och oförutsedd yttre händelse som till exempel tappskador, vatten- eller fuktskador. Försäkringen gäller även stöld genom inbrott i hem eller fritidshus. Efter det första året kan försäkringen förlängas ett år i taget i ytterligare ett eller två år (möjlighet till förlängning gäller ej för mobiltelefoner och surfplattor).

Hitta varan du vill köpa och om det finns möjlighet att försäkra den ser du kostnaden av försäkringen i anslutning till produktens pris på hemsidan.

Försäkringen ersätter mycket mer än andra skydd

Vad täcker försäkringen?

Alla ärenden där försäkringen nyttjas oavsett om din produkt exempelvis skulle vara defekt eller ha en yttre skada görs unika bedömningar från fall till fall. Föremålet kan behöva tas in för felsökning men även reparation så att du får tillbaka den fullt fungerande igen.

Dessutom

  • Hemservice på alla TV i storlek 37" och större.
  • 0 kr i självrisk på alla varor utöver mobiltelefoner*.
  • Ingen nedskrivning av värdet på produkten genom åldersavdrag**.
*På mobiltelefoner är självrisken 499kr för mobiltelefoner under 6000kr, 699 kr för mobiltelefoner över 6001kr.

**En vanlig hemförsäkring har ofta en självrisk på 1500:- och värdet på produkten skrivs ner med 20-30 % per år redan från andra året - men inte med Trygghet+.

Vi hjälper dig när olyckan är framme

Vi hjälper dig med din skadade produkt

Du kan vända dig direkt till din lagershop eller ringa till försäkringsbolaget. Vi hjälper dig igenom hela hanteringen. Från skadeanmälan tills att du har fått din produkt reparerad eller ersatt. 

Betala med ditt NetOnNet-kort när du tecknar försäkringen och få en värdecheck på 100kr

Om du väljer att teckna en försäkring och betalar med ditt NetOnNet-kort så får du en värdecheck på 100kr. Checken skickas ut 5 veckor efter köp och är giltig i 3 månader från utskick. Du kan använda värdechecken för köp både på nätet och i våra Lagershoppar.

Känn säkerheten med Trygghet+

Villkor för Trygghet+

Klicka här för att läsa fullständiga villkor om vår försäkring.

För- och efterköpsinformation inklusive produktfaktablad.


Skadeanmälan

Vid skada, ta med ditt försäkringsbevis och inköpskvitto samt din trasiga produkt till din närmaste Lagershop eller ring 0771-113 113, www.solidab.se.

Tidigare version av försäkringsvillkor

För dig som köpt en försäkring innan perioden 2014-05-31 (gäller hela din försäkringsperiod). Gamla villkor version 2.1 2011-11-16 - 2014-05-31  För-och efterköpsinformation