Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

HeatoN guidar - Saker du inte visste ditt gamingrum behövde


Gamingprylar på NetOnNet

2020-06-04

Alla vet att du behöver mus, tangentbord, skärm och burk och det där vanliga i ditt gamingrum. Men det finns faktiskt fler saker som tar gamingen till en ny nivå och gör din gamingtillvaro perfekt! 

Gaming har förändrats otroligt mycket sedan jag började. Det har dels blivit mycket mer populärt och folkligt. Det har nog inte gått någon förbi att gaming förvandlats från “en hobby för nördar” till att bli lika stort och vanligt nöje som film eller TV. Denna resa gaming har gjort har i sin tur gjort att utbudet för gamingprylar växt något enormt. Många av dessa prylar känner de flesta till som de vanliga gamingtillbehören; tangentbord, skärm och mus. Jag har dock vidgat mina vyer med åren och insett att det finns mycket fler prylar som kan göra dina gamingtillvaro optimal.


Ta bara en sån sak som en luftrenare. Riktigt bra luft i rummet gör att du kan hålla koncentrationen mycket längre och du slipper den där instängda känslan när du och polaren sitter och kör en all nighter. Jag kör själv en Xiaomi Mi Air Purifier 2h som jag kan sätta på via mobilen så det är perfekt luft när jag kommer hem. Det är bara en av oväntade tillbehör som tar din gaming till nästa nivå. Kolla in filmen nedan så får du fler av mina tips! 


Produkter som är med i filmen:

Neato Botvac Connected D650
(34)
Neato Botvac Connected D650
(34)
  • Avancerad lasernavigering
  • Sparar upp till tre våningskartor.
  • Wi-Fi-anslutning för fjärrstyrning samt Google Home-kompatibilitet
Webblager
Lagershop

HeatoN

HeatoN - Gaming-expert

HeatoN heter egentligen Emil Christensen och är Sveriges mest framgångsrike e-gamer genom tiderna. Han har drösvis med professionella VM-vinster i framför allt Counter-Strike under åren 2001-2007. Idag äger och coachar han tre egna klaner/lag. Han medverkade som första e-gamer i SVT:s Mästarnas Mästare 2017.