Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Austin & Barbeque MAR 2.1

Austin & Barbeque MAR 2.1

• Utmärkt för både kött och grönsaker
• Håll mat färsk i vakuum-behållaren
• Vakuum-teknologi
• 6 liters behållare
• Håll mat färsk i vakuum-behållaren

Till produkten

Kolla när Sandra testar 15-minuters-marinatorn!

Se filmen och prova mästerkockens flankstek. Överraska sedan gästerna med Sandras grillade, marinad-glaserade ananas till efterrätt. Du hittar alla recept från filmen här:

Flankstek och grönsaker med örtmarinad

1 flankstek
1 zucchini, skivad
6 champinjoner
3 majskolvar, delade i 2
1 dl olivolja
1 dl rött vin
2 msk ljus soya
1 tsk hackad chili
1 tsk rostade och stötta fänkålsfrön
1 dl hackade örter, rosmarin, timjan, salvia


1. Rör samman alla ingredienser till marinaden. Lägg flanksteken, svampen och grönsakerna och marinaden i din Marinator. Låt allt marineras i ca 15 minuter.

2. Salta köttet ordentligt och grilla sedan tills grönsakerna är mjuka och gyllene och köttet nått en innertemperatur om 56 grader. Låt köttet vila i 15 minuter och skär sedan upp det i tunna skivor.

Ananas med honungs- och vitvinsmarinad

1 ananas, skalad och skuren i 8-10 höga klyftor med blasten kvar
1 dl vitt vin
1,5 dl flytande honung
1 krm vaniljpulver
1 krm kardemumma
1 msk finhackad
1 krm salt


Blanda alla ingredienser till marinaden. Lägg ananasen tillsammans med marinaden i din marinator. Låt marinera 15 minuter. Ta upp ananasen och grilla den tills den blivit mjukare och lite karamelliserad. Servera med mjukrörd vaniljglass och hackade nötter.

Inlägget publicerades 2017-05-15, uppdaterad 2018-03-13


Sandra Mastio

Sandra Mastio
KÖKS-EXPERT

Sandra slog igenom som vinnare av Sveriges Mästerkock 2015 i TV4. Som kock är hon (enligt juryn) en mästarinna på smaker med massor av busighet. Hennes intresse för mat vaknade ganska sent i livet när hon träffade maken Stefano, som med sin matlagning öppnade dörrarna för nya smakupplevelser.