Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Väljer du en 2-i-1 får du det bästa av dator och surfplatta i ett

Idag lever vi våra digitala liv på ett sätt som inte var möjligt för bara ett par år sedan. Både prylar och tjänster har blivit mobila, vi kan nå dokument och filer för både jobb och nöje från vilken uppkopplad enhet som helst. Det skapar frihet och möjligheter. Nu kommer en ny generation av datorer som utnyttjar detta och är perfekta för både jobb,nöje och en mobil livsstil.De kallas för 2-i-1.Med en 2-i-1 slipper du släpa på både platta och dator. Den fungerar som dator när du behöver och som surfplatta när du vill. Eftersom den har tangentbord, touch, appar och fungerar perfekt med alla program du behöver är det också den enda dator du behöver. Du slipper släpa på flera prylar, laddare och plattor. Det spar både rygg, utrymme och plånbok.
Fördelar med en 2-i-1

Produktivitet
– en 2-i-1 enhet med ett fysiskt tangentbord för att jobba produktivt och fokuserat.
Underhållning – du kan köra traditionella skrivbordsprogram men även installera roliga spel och appar från Windows Store.
Mångsidighet – både en smidig surfplatta för nöje och kraften hos en bärbar dator.
Mobilitet – en enda enhet för allt du behöver.