Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Apple TV+

Få ett årsabonnemang på Apple TV+ när du köper en Apple-enhet som ingår i erbjudandet.

Få ett årsabonnemang på Apple TV+ när du köper en Apple-enhet som ingår i erbjudandet – och titta på unika historier med originalmanus från världens mest kreativa hjärnor inom tv och film. Aktivera ditt årsabonnemang på Apple TV+ i Apple TV-appen.

Så här aktiverar du ett år med Apple TV+ gratis:
1. Slå på din nya iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac och logga in med ditt Apple-ID.
2. Öppna Apple TV-appen. Se till att din berättigande enhet kör den senaste versionen av iOS, iPadOS, tvOS eller macOS.
3. Erbjudandet bör visas direkt när du har öppnat Apple TV-appen. Annars skrollar du ner i Titta nu tills erbjudandet dyker upp.
4. Tryck på Få 1 år gratis. Du blir kanske ombedd att ange ditt Apple-ID-lösenord, bekräfta dina faktureringsuppgifter eller lägga till en giltig betalningsmetod.


Vanliga frågor

Vilka enheter ingår i erbjudandet om ett års gratis abonnemang på Apple TV+?
Alla iPhone-, iPad-, iPod touch-, Apple TV- eller Mac-enheter som kan köra den senaste versionen av iOS, iPadOS, tvOS eller macOS och är köpta efter den 10 september 2019 ingår. Både nya och äldre (renoverade) modeller ingår i erbjudandet, även enheter från uppgraderingsprogrammet för iPhone.

Var kan jag titta på Apple TV+?
Apple TV+ finns i Apple TV-appen på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV och Mac samt vissa smart-tvapparater och streamingenheter. Du kan också titta på tv.apple.com. Läs mer om Apple TV+.

Vad ingår i Apple TV+?
Med Apple TV+ kan du streama alla nya originalserier och -filmer från Apple i Apple TV-appen, reklamfritt och on-demand. På iPhone, iPad och Mac kan du till och med ladda ner avsnitt eller filmer och titta på dem offline. I ditt abonnemang på Apple TV+ ingår åtkomst för dig och upp till fem andra familjemedlemmar via Familjedelning.


*Villkor för erbjudandet

Endast ett erbjudande per familj. Du kan dela ditt kostnadsfria årsabonnemang på Apple TV+ med upp till fem andra familjemedlemmar via Familjedelning.

Erbjudandet måste aktiveras i Apple TV-appen inom tre månader efter att du har ställt in din nya enhet. För att se erbjudandet måste du logga in med ditt Apple-ID på din nya enhet. Om du köpte din nya enhet före lanseringen av Apple TV+ den 1 november 2019 har du tre månader på dig att lösa in ditt kostnadsfria årsabonnemang på Apple TV+ från och med den 1 november 2019.

När du aktiverar erbjudandet förbinder du dig till ett abonnemang på 59 kr/månad som börjar efter provperioden på ett år. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det annulleras. Du kan annullera när som helst i Inställningar, fram till en dag före varje förnyelsedatum. Om du annullerar innan provperioden på ett år är slut förlorar du och dina familjemedlemmar åtkomst till Apple TV+ omedelbart och resten av provperioden på ett år. Du kan inte återaktivera den här provperioden.