Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Delbetala dina produkter från Apple

Det har aldrig varit enklare att delbetala din produkt från Apple. Tillsammans med Resurs Bank erbjuder NetOnNet dig möjligheten att dela upp din betalning räntefritt i upp till 12 månader, eller välja en längre tid med låg ränta.


Representativa exempel:1

Läs mer om iPhone

iPhone 11
746:- /mån 
i 12 mån

Uträknat på ett kreditbelopp på 8 490:-2 med 12 månaders delbetalning.

Läs mer om iPhone
Läs mer om iPad

iPad Pro 12,9"
587:- /mån 
i 24 mån

Uträknat på ett kreditbelopp på 12 490:-2 med 24 månaders delbetalning.

Läs mer om iPad
Läs mer om Mac

MacBook Pro 16" 
709:- /mån 
i 48 mån

Uträknat på ett kreditbelopp på 27 489:-2 med 48 månaders delbetalning.

Läs mer om Mac

Delbetala din produkt från Apple på ett sätt som passar dig

På NetOnNet kan du delbetala dina nya prylar på två olika sätt; Delbetalning samt Delbetalning med NetOnNet-kortet. Båda två är utmärkta sätt för att sprida ut kostnaden av ditt köp under flera månder, men det finns några skillnader mellan alternativen.

Delbetalning

Med betalsättet "Delbetalning" i kassan har du alltid 30 till 60 dagars kredit på dina köp och först när avin kommer väljer du vilket delbetalningsalternativ du vill utnyttja. För att lägga en beställning med Delbetalning som betalsätt krävs det att orderns totalbelopp överstiger 1 000:-. Du väljer "Delbetalning" i betalsätt-fliken i kassan och skriver sedan in ditt personnummer. För att göra ditt köp så säkert som möjligt krävs e-signering.  Här kan du läsa mer om Delbetalning.

Delbetalning med NetOnNet-kortet

Med NetOnNet-kortet får du alltid upp till 12 månader räntefri kredit. Fakturan skickas alltid ut i slutet av månaden som infaller efter ditt köp och det kan därmed variera hur lång kredittiden är. (Exempel: Om du genomför ett köp i början av juli, så skickas fakturan ut först i slutet av augusti). Du kan ansöka om och använda NetOnNet-kortet direkt i kassan i samband med köp eller när du vill, så att du är redo när du väl ska handla. Läs mer om NetOnNet-kortet här.

Fördelar med NetOnNet-kortet

  • Poäng på alla köp  
  • Fri Express*  
  • 100 :- i värdecheck vid köp av försäkring med NetOnNet-kortet  
  • Alltid 30-60 dagars betalningstid  
  • 0 :- i kortavgift
  • Upp till 12 månaders räntefri delbetalning
  • * Fri Express erbjuds för det billigaste expressalternativet som är tillgängligt till ditt postnummer och order Fri Express Gäller ej vid order som inkluderar köp av abonnemang.


Apple på NetOnNet

Hitta din nya produkt från Apple på NetOnNet

Hos NetOnNet kan du alltid hitta det senaste produkterna från Apple, oavsett om det gäller iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, Apple TV eller tillbehör. Vad sägs om ett par grymma AirPods för samtal och musik, Magic Keyboard till din iPad? Eller varför inte laddkabel att ladda din iPhone med? 

Läs mer

1 Exemplet baseras på ett köp den 15 dagen i en kalendermånad och är beräknat 2011-09-07. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändrade under hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl en högre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. 2 Avrundning tillämpas till närmsta högre krona. Till ordinarie delbetalning tillkommer månaden efter val av delbetalning uppläggningsavgift.  Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven Kreditkostnad och Totalt belopp att betala. Notera att lägsta månadsdebitering är 180:-.