Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Flexibla betalningsmöjligheter av din produkt från Apple

Det har aldrig varit enklare att skaffa sig en produkt från Apple. För dig som vill sprida ut kostnaden över tid erbjuds flexibla betalningsmöjligheter såsom delbetalning, mobilabonnemang eller tjänsten "Växla Upp!". Naturligtvis går det alldeles utmärkt att att även betala kontant. 


Delbetala din produkt från Apple

Delbetalning av din produkt från Apple

Tillsammans med Resurs Bank erbjuder vi dig möjligheten att dela upp din betalning räntefritt i upp till 12 månader, eller välja en längre tid med låg ränta. Ett flexibelt alternativ för dig som vill ha kontroll över dina inköp av prylar från Apple.

Läs mer om delbetalning
Abonnemang tillsammans med iPhone

Abonnemang till iPhone & iPad

Självklart kan du även köpa din nya iPhone tillsammans med ett mobilabonnemang från Tele2, Telia, Telenor, Tre eller Halebop. Det finns även möjlighet att köpa iPad med  abonnemang för de modeller med har plats för SIM-kort.

Se alla mobilabonnemang till iPhone

Skaffa den senaste modellen med Växla Upp! 

Med Växla Upp! kan du enkelt skaffa den senaste modellen av iPhone eller iPad till ett fast månadsbelopp med möjlighet att uppgradera till en nyare modell efter 12 månader. Helt enkelt en smart tjänst för dig som alltid vill ha det senaste.

Läs mer om Växla Upp!

Apple på NetOnNet

Köp en enhet från Apple och få ett års gratis abonnemang på Apple TV+*

Med Apple TV 4K får du enastående bildkvalitet i 4K hdr och tredimensionellt ljud. 1 Titta på populära streamingtjänster, direktsänd tv samt originalserier och -filmer från Apple TV+2 Allt genom Apple TV- appen. Spela nya, banbrytande originalspel från Apple Arcade. Upplev din musik, dina bilder och videor på den stora skärmen. 3 Och använd Siri till att styra allt med bara din röst.

Hitta din produkt från Apple

*59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i kampanjen har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det sägs upp. Begränsningar och andra villkor gäller. Mer information hittar du på apple.com/se/promo.
1 Dolby Atmos-funktionerna kräver Dolby Atmos - kompatibla enheter och finns inte för alla titlar och språk.
2 59 kr/månad efter den kostnadsfria provperioden. Ett abonnemang per familjedelningsgrupp. Erbjudandet gäller i tre månader efter att en enhet som ingår i kampanjen har aktiverats. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det sägs upp. Begränsningar och andra villkor gäller. Mer information hittar du på apple.com/se/promo.
3 AirPlay fungerar med andra generationen Apple TV eller senare.