Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Med Växla Upp! kan du enkelt skaffa den senaste iPhone eller iPad-modellen till ett fast månadsbelopp med möjlighet att uppgradera till en nyare modell efter 12 månader. Smart tjänst för dig som alltid vill ha det senaste!

Välj produkt

Skaffa enkelt den senaste iPhone eller iPad-modellen med tjänsten Växla Upp! Klicka på länkarna nedan för att se vilka produkter du kan välja mellan eller besök din närmaste Lagershop.

Använd produkten

Njut av din nya produkt! Betala ett fast månadsbelopp med möjlighet att uppgradera till en nyare modell efter 12 månader, behålla eller helt enkelt lämna tillbaka produkten. Det kallar vi flexibelt ägande.

Uppgradera/avsluta

Väljer du att uppgradera till en nyare modell efter 12 månader, köper vi tillbaka din gamla enhet till ett garanterat restvärde*. Vill du istället avsluta tjänsten lämnar du helt enkelt tillbaka din gamla enhet och slipper kvarvarande betalningar*.

Förutsätter gott skick på produkten.

Vilken iPhone kan jag välja med Växla Upp?

Vilken iPad kan jag välja med Växla Upp?

De första 12 månaderna med "Växla upp!" tillämpas fast månadsbetalning. När 12 månader har gått kan du enkelt välja att uppgradera din produkt till en nyare modell. Vill du istället avsluta tjänsten lämnar du helt enkelt tillbaka produkten och slipper kvarvarande betalningar ***

** Vid uppgradering till ny produkt kan månadskostnaden komma att ändras. *** Förutsätter gott skick på produkten.

Tryggt med AppleCare+ för iPhone
Om du väljer en produkt med Växla Upp! där försäkringen AppleCare+ ingår, kan du känna trygghet i att produkten har rätt andrahandsvärde när det är dags att uppgradera. Dessutom har AppleCare+ ett restvärde som återbetalas vid uppgradering.

vanliga frågor och svar
Hur uppgraderar jag till en ny iPhone eller iPad?