Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Samsung Galaxy Note 3 med 5,7-tums skärm

Samsung N9005 Galaxy Note III White

  Art.nr: 193452
  • 5,7-tums Full HD skärm
  • 13 megapixelkamera med autofokus
  • 2,3 GHz Krait 400 processor
  • Fyrkärnig processor
  • Android 4.3 (Jelly Bean)

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

 

Fria kommandon

Upplev en enklare vardag med den inkluderade S pennan som medföljer Samsung Galaxy Note III. Genom att hovra S pennan över skärmen och trycka på pennans knapp får du tillgång till 5 användbara funktioner

Action Memo: Utför snabba minnesanteckningar  Scrapbook: Organisera viktiga delar av ditt liv
Pen Window: Rita för att smidigt utföra uppgifter Screen Write : Utför antekningar på tagna bilder

 

Action Memo

Samsung Galaxy Note III ger dig möjligheten att utföra snabba minnesanteckningar i kniviga lägen.
Med Action Memo kan du handskriva anteckningar till användbara länkar som, samtal, nya kontakter, To-Do, email eller webb-länkar.

Med din Samsung Galaxy Note III kan du till exampel anteckna ett telefonnummer för att sedan antingen lägga till detta som en ny kontakt, eller söka på det via internet utan att utföra onödiga och krångliga steg.

Scrapbook

Samsung Galaxy Note 3 hjälper dig att organisera din vardag så att du kan fokusera på annat viktigt.

Stressa inte över hur informationen i din telefon skall organiseras, Galaxy note 3 ger dig möjligheten att enkelt söka och kategorisera bilder, filmer och samt övrigt innehåll. Markera önskat innehåll som du vill flytta till önskad mapp, detta gör det enkelt att organisera alla dina filer precis som du vill.

 

Ta skarpa foton med en hela 13 megapixel kamera

Fota med en 13 megapixel kamera med Samsung Galaxy Note 3 och fånga alla tänkbara ögonblick på högupplösta skarpa foton. I och med autofokus får du alltid bra skärpa. Den är även utrustad med en sekundär kamera på framsidan på 2 megapixel vilket du kan använda för porträttfoton eller videosamtal.

Android operativsystem

Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål.

Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton.

Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer.

Samsung Samsung N9005 Galaxy Note III White SM-N9005ZWENEE   Fria kommandon Upplev en enklare vardag med den inkluderade S pennan som medföljer Samsung Galaxy Note III. Genom att hovra S pennan över skärmen och trycka på pennans knapp får du tillgång till 5 användbara funktioner Action Memo: Utför snabba minnesanteckningar  Scrapbook: Organisera viktiga delar av ditt liv Pen Window: Rita för att smidigt utföra uppgifter Screen Write : Utför antekningar på tagna bilder   Action Memo Samsung Galaxy Note III ger dig möjligheten att utföra snabba minnesanteckningar i kniviga lägen. Med Action Memo kan du handskriva anteckningar till användbara länkar som, samtal, nya kontakter, To-Do, email eller webb-länkar. Med din Samsung Galaxy Note III kan du till exampel anteckna ett telefonnummer för att sedan antingen lägga till detta som en ny kontakt, eller söka på det via internet utan att utföra onödiga och krångliga steg. Scrapbook Samsung Galaxy Note 3 hjälper dig att organisera din vardag så att du kan fokusera på annat viktigt. Stressa inte över hur informationen i din telefon skall organiseras, Galaxy note 3 ger dig möjligheten att enkelt söka och kategorisera bilder, filmer och samt övrigt innehåll. Markera önskat innehåll som du vill flytta till önskad mapp, detta gör det enkelt att organisera alla dina filer precis som du vill.   Ta skarpa foton med en hela 13 megapixel kamera Fota med en 13 megapixel kamera med Samsung Galaxy Note 3 och fånga alla tänkbara ögonblick på högupplösta skarpa foton. I och med autofokus får du alltid bra skärpa. Den är även utrustad med en sekundär kamera på framsidan på 2 megapixel vilket du kan använda för porträttfoton eller videosamtal. Android operativsystem Android är ett operativsystem som använder Linux som kärna. Det är anpassat för mobila enheter och har en öppen källkod, dvs. du har möjlighet till att skapa och anpassa all mjukvara efter egna behov och önskemål. Du har möjlighet att byta ut hemskärmen, ändra stil på dialern (uppringningsskärmen) eller vilken applikation som helst. Du kan t.o.m. instruera telefonen till att använda ditt favoritfotoprogram till att visa foton. Android tillhandahåller en brett sortiment av praktiska bibliotek och verktyg som kan användas för att skapa funktionsrika applikationer. Du kan t.ex. erhålla information om enhetens position och tillåta kommunikation med en annan enhet vilket möjliggör peer-to-peer sociala applikationer. Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter