Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Full HD-laptop i kolfiber med snabb SSD-hårddisk

Sony Vaio Pro 13 (SVP1321S2EB)

  Art.nr: 198147
 • 13,3" 1920x1080 IPS Touch
 • Intel® Core™ i5-4200U
 • Minne 4GB 1600MHz
 • 128GB SSD-lagring
 • Bakbelyst tangentbord

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Anmärkningsvärt lätt och slitstark

Åk vart som helst tack vare världens bästa enkelriktade kolfiber. Det är 47 % lättare och 25% starkare än aluminium, vilket gör att det är perfekt för en Ultrabook™ som ska vara slimmad men inte kännas bräcklig.

Den väger nästan ingenting, men är tålig nog att klara påfrestningarna under en resa tack vare slitstarka kolfiberplattor på ovan- och undersida.

 • Ultrabook ™ av superhård kolfiber
 • Full HD-skärm med touch och IPS-teknik
 • VAIO® Pro med smidigt tangentbord
 • Okomplicerad att skriva på
 • Arbeta bekvämt i timmar i sträck. Tack vare ett komplett tangentbord1 och ett utökat handledsstöd minskas påfrestningen på handlederna och du slipper onödiga missar när du skriver.

Tangentbordet är bakbelyst, vilket är bra om du måste arbeta på natten.

Verklighetstrogna bilder

Visa detaljrika presentationer och se mer av dina bilder i bästa möjliga 1920x1080-upplösning i Full HD.

Bilderna blir skarpa, intensiva och naturtrogna på den breda IPS-panelen oavsett var du sitter. Med den lysande TRILUMINOS-skärmen för mobil som har ett brett färgspektrum får du rena och verklighetstrogna färger som gör varje presentation mer övertygande.

Sony Sony Vaio Pro 13 (SVP1321S2EB) SVP1321S2EB.EC1 Anmärkningsvärt lätt och slitstark Åk vart som helst tack vare världens bästa enkelriktade kolfiber. Det är 47 % lättare och 25% starkare än aluminium, vilket gör att det är perfekt för en Ultrabook™ som ska vara slimmad men inte kännas bräcklig. Den väger nästan ingenting, men är tålig nog att klara påfrestningarna under en resa tack vare slitstarka kolfiberplattor på ovan- och undersida. Ultrabook ™ av superhård kolfiber Full HD-skärm med touch och IPS-teknik VAIO® Pro med smidigt tangentbord Okomplicerad att skriva på Arbeta bekvämt i timmar i sträck. Tack vare ett komplett tangentbord1 och ett utökat handledsstöd minskas påfrestningen på handlederna och du slipper onödiga missar när du skriver. Tangentbordet är bakbelyst, vilket är bra om du måste arbeta på natten. Verklighetstrogna bilder Visa detaljrika presentationer och se mer av dina bilder i bästa möjliga 1920x1080-upplösning i Full HD. Bilderna blir skarpa, intensiva och naturtrogna på den breda IPS-panelen oavsett var du sitter. Med den lysande TRILUMINOS-skärmen för mobil som har ett brett färgspektrum får du rena och verklighetstrogna färger som gör varje presentation mer övertygande. Okategoriserade produkter 4,8 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter