Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Flexibel, nyskapande och kraftfull laptop

HP Spectre x2 13-h201eo

  Art.nr: 197529
  • 13,3" 1920x1080
  • Intel® Core™ i5-4202Y
  • Minne 8GB 1600MHz
  • Lagring 128GB SSD
  • Intel HD Graphics 4200

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Verkligt flexibel, nyskapande och kraftfull. Den snygga, precisionstillverkade HP Spectre x2 erbjuder allt du vill ha med en Ultrabook™ som klarar det mesta och en praktisk surfplatta i en och samma sofistikerade enhet.

Koppla loss och ge dig av

Släpp loss en obegränsad potential med den extrema flexibilitet och mobilitet som en 2-i-1-design ger. Växla enkelt från Ultrabook™ till surfplatta med hjälp av det tåliga, magnetiska gångjärnet som tryggt håller ihop de två delarna.

Tunn, lätt och kraftfull

Gör ett smart intryck med en precisionstillverkad Ultrabook™ som utstrålar substans och stil. Gläd dig åt en högkvalitetsdesign med den senaste tekniken inklusive ett bakgrundsbelyst tangentbord som gör att du kan skriva även i svag belysning.

Förstklassig ljud- och bildupplevelse

Upplev överlägsen ljudkvalitet med Beats Audio™ och livfulla detaljer på en full-HD1-skärm på 33,8 cm (13,3 tum) med extra breda betraktningsvinklar.

Inget Wi-Fi? Inga problem. Datapaket ingår – inget kontrakt. HP DataPass.

Gå utanför gränserna för Wi-Fi med 3G+ mobilt bredband under 2 år. Klar att användas direkt vid leverans, det är bara att starta, registrera dig och köra med en mobil internettjänst på 250 MB per månad utan avtal, utan kreditkort och inga extra avgifter.2

 

1  HD-innehåll (high-definition) krävs för visning av HD-bilder.

2  HP DataPass-tjänsten startar det datum då maskinvaran köps och är beroende av tillgänglighet. HP DataPass berättigar kunden till 250 MB dataanvändning varje månad i 2 år. Ytterligare paket för månadsvis dataanvändning paket finns att köpa. HP DataPass-datapaket kan även köpas efter det att den inkluderade tvåårsperioden med månadsdata gått ut. Dataanslutningshastigheterna varierar beroende på platsen, omgivningarna, nätverksförhållandena och andra faktorer. Genom att använda eller aktivera HP DataPass-tjänsten accepterar du Fogg Mobile AB:s regler och villkor. Finns på vissa HP-datorer och surfplattar i vissa länder, fråga din lokala HP-återförsäljare om tillgängligheten.

HP HP Spectre x2 13-h201eo F4V54EA#UUW Verkligt flexibel, nyskapande och kraftfull. Den snygga, precisionstillverkade HP Spectre x2 erbjuder allt du vill ha med en Ultrabook™ som klarar det mesta och en praktisk surfplatta i en och samma sofistikerade enhet. Koppla loss och ge dig av Släpp loss en obegränsad potential med den extrema flexibilitet och mobilitet som en 2-i-1-design ger. Växla enkelt från Ultrabook™ till surfplatta med hjälp av det tåliga, magnetiska gångjärnet som tryggt håller ihop de två delarna. Tunn, lätt och kraftfull Gör ett smart intryck med en precisionstillverkad Ultrabook™ som utstrålar substans och stil. Gläd dig åt en högkvalitetsdesign med den senaste tekniken inklusive ett bakgrundsbelyst tangentbord som gör att du kan skriva även i svag belysning. Förstklassig ljud- och bildupplevelse Upplev överlägsen ljudkvalitet med Beats Audio™ och livfulla detaljer på en full-HD1-skärm på 33,8 cm (13,3 tum) med extra breda betraktningsvinklar. Inget Wi-Fi? Inga problem. Datapaket ingår – inget kontrakt. HP DataPass. Gå utanför gränserna för Wi-Fi med 3G+ mobilt bredband under 2 år. Klar att användas direkt vid leverans, det är bara att starta, registrera dig och köra med en mobil internettjänst på 250 MB per månad utan avtal, utan kreditkort och inga extra avgifter.2   1  HD-innehåll (high-definition) krävs för visning av HD-bilder. 2  HP DataPass-tjänsten startar det datum då maskinvaran köps och är beroende av tillgänglighet. HP DataPass berättigar kunden till 250 MB dataanvändning varje månad i 2 år. Ytterligare paket för månadsvis dataanvändning paket finns att köpa. HP DataPass-datapaket kan även köpas efter det att den inkluderade tvåårsperioden med månadsdata gått ut. Dataanslutningshastigheterna varierar beroende på platsen, omgivningarna, nätverksförhållandena och andra faktorer. Genom att använda eller aktivera HP DataPass-tjänsten accepterar du Fogg Mobile AB:s regler och villkor. Finns på vissa HP-datorer och surfplattar i vissa länder, fråga din lokala HP-återförsäljare om tillgängligheten. 13 - 14 tum 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbara datorer
  3. 13 - 14 tum