Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Enkel laptop för vardagliga uppgifter

Toshiba Satellite C50D-A-133

  Art.nr: 194804
  • 15,6" 1366x768
  • AMD E1-2100
  • Minne 4GB 1066MHz
  • Hårddisk 500GB
  • 2 års garanti

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Toshiba Satellite C50D-A-133 har en skärm på 39,6 cm (15,6 tum) och ett mönstrat, mattsvart hölje. Ett perfekt alternativ för daglig datoranvändning med anslutningsmöjligheter som USB 3.0, HDMI och ett integrerat numeriskt tangentbord för ytterligare bekvämlighet och användarvänlighet.

Snygg design

Satellite C50 har en strömlinjeformad design med ett mönstrat, mattsvart hölje och väger bara från 2,4 kg. Det mönstrade höljet minimerar märken från fingeravtryck och ger ett smart utseende och en häftig känsla. Skärmen på 39,6 cm (15,6 tum) med LED-bakgrundsbelysning ger skarpa och levande bilder.

Kvalitativt ljud

De integrerade stereohögtalarna är placerade nedanför skärmen och levererar ett kvalitativt DTS-ljud så att du kan vara säker på att ljudupplevelsen alltid blir av högsta kvalitet när du lyssnar på musik eller ser på film. DTS-ljudet förstärker volymen och basen och förbättrar upplösningen. Du får också högfrekvensupplösning för kristallklart ljud i alla lyssningsmiljöer, vilket ger dig en förstklassig och naturlig underhållningsupplevelse oavsett om du använder datorns högtalare eller hörlurar.

God anslutningsmöjligheter

Datorn kommer med flera anslutningar som SD-kortplats för att överföra bilder och filer eller utöka din lagringskapacitet, USB 3.0 som är den senaste USB-standarden och erbjuder överföringshastigheter upp till 10 gånger snabbare än USB 2.0. HDMI-anslutning som gör det möjligt att överföra högupplöst material från din bärbara dator till platt-TV. 

Förinstallerad programvara

Med datorn får du får allt du behöver för att kunna komma igång direkt. Du får en månads förinstallerad kostnadsfri testversion av Microsoft® Office 365 och en kostnadsfri testversion av McAfee® Internet Security, som hjälper dig att direkt identifiera och blockera virus, samt att stoppa webbhot innan de når din dator. Skype ingår också för videosamtal och telefonsamtal.

Toshiba Toshiba Satellite C50D-A-133 PSCGWE-01Y013N5 Toshiba Satellite C50D-A-133 har en skärm på 39,6 cm (15,6 tum) och ett mönstrat, mattsvart hölje. Ett perfekt alternativ för daglig datoranvändning med anslutningsmöjligheter som USB 3.0, HDMI och ett integrerat numeriskt tangentbord för ytterligare bekvämlighet och användarvänlighet. Snygg design Satellite C50 har en strömlinjeformad design med ett mönstrat, mattsvart hölje och väger bara från 2,4 kg. Det mönstrade höljet minimerar märken från fingeravtryck och ger ett smart utseende och en häftig känsla. Skärmen på 39,6 cm (15,6 tum) med LED-bakgrundsbelysning ger skarpa och levande bilder. Kvalitativt ljud De integrerade stereohögtalarna är placerade nedanför skärmen och levererar ett kvalitativt DTS-ljud så att du kan vara säker på att ljudupplevelsen alltid blir av högsta kvalitet när du lyssnar på musik eller ser på film. DTS-ljudet förstärker volymen och basen och förbättrar upplösningen. Du får också högfrekvensupplösning för kristallklart ljud i alla lyssningsmiljöer, vilket ger dig en förstklassig och naturlig underhållningsupplevelse oavsett om du använder datorns högtalare eller hörlurar. God anslutningsmöjligheter Datorn kommer med flera anslutningar som SD-kortplats för att överföra bilder och filer eller utöka din lagringskapacitet, USB 3.0 som är den senaste USB-standarden och erbjuder överföringshastigheter upp till 10 gånger snabbare än USB 2.0. HDMI-anslutning som gör det möjligt att överföra högupplöst material från din bärbara dator till platt-TV.  Förinstallerad programvara Med datorn får du får allt du behöver för att kunna komma igång direkt. Du får en månads förinstallerad kostnadsfri testversion av Microsoft® Office 365 och en kostnadsfri testversion av McAfee® Internet Security, som hjälper dig att direkt identifiera och blockera virus, samt att stoppa webbhot innan de når din dator. Skype ingår också för videosamtal och telefonsamtal. 15 - 16 tum 1,5 2 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Dator & Surfplatta
  2. Bärbara datorer
  3. 15 - 16 tum