Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Pulsmätare och snabb processor i nya Gear 2

Samsung Galaxy Gear 2 SM-R3800 Orange

  Art.nr: 202784
  • 1,63" Super AMOLED-skärm
  • 1GHz dubbelkärnig processor
  • Pulsmätare
  • Kamera med autofokus
  • 512MB RAM

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Samsung Gear 2 SM-R3800 visar upp en ny och lättare konstruktion än föregångaren. Med inbyggd 2 MP-kamera och mikrofon placerad i ramen kan du enkelt fånga ögonblick, snabbt och enkelt.

Du får även utbytbara remmar och gränssnitt som lätt kan ändras, allt för att göra din klocka mer personlig. Den nya inbyggda fitness-coachen kommer med en pulssensor och träningsråd i realtid för bästa träningsresultat. Andra funktioner inkluderar en fristående musikspelare med 4 GB minne och en WatchOn fjärrkontroll för att styra din TV och digitalbox. Dessutom finns det över 100 nya appar att upptäcka och uppleva.

Hjälper dig i vardagen

Samsung Gear 2 är den perfekta personliga följeslagaren i vardagen. Du kan välja att ta emot eller ignorera inkommande samtal eller meddelanden och Klockan erbjuder en rad olika möjligheter till direkta aviseringar, baserade på vad du gör eller har för intressen.

Förbättringar som har gjorts från dess föregångare är även att Gear 2 har fått en pulsmätare samt en hemknapp för snabb navigering i klockans menyer. 

Specifikationer

Några snabba specifikationer som Samsung Gear 2 har fått är: en 1,63" stor Super AMOLED-skärm, 1GHz dubbelkärnig processor, 512MB RAM, 4GB inbyggt minne och en 2 megapixels-kamera med autofokus. 

 

Samsung Samsung Galaxy Gear 2 SM-R3800 Orange SM-R3800MOANEE Samsung Gear 2 SM-R3800 visar upp en ny och lättare konstruktion än föregångaren. Med inbyggd 2 MP-kamera och mikrofon placerad i ramen kan du enkelt fånga ögonblick, snabbt och enkelt. Du får även utbytbara remmar och gränssnitt som lätt kan ändras, allt för att göra din klocka mer personlig. Den nya inbyggda fitness-coachen kommer med en pulssensor och träningsråd i realtid för bästa träningsresultat. Andra funktioner inkluderar en fristående musikspelare med 4 GB minne och en WatchOn fjärrkontroll för att styra din TV och digitalbox. Dessutom finns det över 100 nya appar att upptäcka och uppleva. Hjälper dig i vardagen Samsung Gear 2 är den perfekta personliga följeslagaren i vardagen. Du kan välja att ta emot eller ignorera inkommande samtal eller meddelanden och Klockan erbjuder en rad olika möjligheter till direkta aviseringar, baserade på vad du gör eller har för intressen. Förbättringar som har gjorts från dess föregångare är även att Gear 2 har fått en pulsmätare samt en hemknapp för snabb navigering i klockans menyer.  Specifikationer Några snabba specifikationer som Samsung Gear 2 har fått är: en 1,63" stor Super AMOLED-skärm, 1GHz dubbelkärnig processor, 512MB RAM, 4GB inbyggt minne och en 2 megapixels-kamera med autofokus.    Smartwatch & Aktivitetsarmband 3 1 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefontillbehör
  3. Smartwatch & Aktivitetsarmband