Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Sony Xperia ZL med 5-tums Full HD-display

Sony Xperia ZL Black

  Art.nr: 189342
  • 5-tums pekskärm
  • 13 megapixel kamera
  • Fyrkärnig processor
  • 4G
  • Full HD-display

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Den här modellen köper vi från Europa för att kunna erbjuda dig som kund ett så förmånligt pris som möjligt. Telefonen har samma specifikationer som den lokala modellen. Samma tillbehör medföljer och samma regler för garanti gäller. Det enda du som kund behöver göra är att byta språk på telefonen. 

Sony Xperia ZL

Upptäck en av världens mest färgrika Full HD-display på en 5-tums smartphone. Denna smartphone från Sony är kompakt, stilren och ger en känsla av kvalité rakt igenom. Utrustad med en kamera på 13 megapixlar och en snabb processor, kommer du aldrig att tröttna på att använda din telefon.

Skärm i Full HD

Känn dig som om du vore på plats med den knivskarpa och ljusstarka skärmen med full HD. Xperia ZL ger dig den bästa HD-kvaliteten – 1080 punkters progressiv bildgenerering, som ger skarpa bilder utan ojämna kanter. BRAVIA TV-tekniken har nu tagit sig an skärmarna i mobiler för att du ska få samma kvalitet som du förväntar dig från en HDTV.

Den 5 tum stora Reality Display-skärmen med Full HD har dessutom en hög bildpunktstäthet – 443 punkter per tum, som ger skarpa bilder – och bra ljusstyrka. Och med det breda färgomfånget får du ett så stort färgspektrum att minsta detalj kan ses i intensiva färger.

13 megapixel kamera

Den snabba 13-megapixelkameran och Sony Exmor RS för mobiler gör Xperia ZL till en Android-mobil som ger klara bilder var som helst och när som helst. 

Med Exmor RS för mobil och HDR åstadkommer Xperia ZL skarpa foton och videoklipp både under förhållanden med svagt ljus och starkt motljus. Sensorerna för svagt ljus framtill och baktill gör Xperia ZL till den första mobilkameran med dubbla Exmor R-sensorer.

Snabb processor

Sony Xperia ZL har en kraftfull processor som heter Qualcomm Snapdragon S4 Pro. Denna processor med fyrdubbla kärnor ger dig bra prestanda och hastighet utan att tömma batteriet – kör flera appar samtidigt, surfa på Internet och strömma videoklipp utan avbrott.

Snapdragon S4 Pro-processorn är asynkron, vilket betyder att varje kärna laddas och laddas ur separat. Du får exakt den mängd ström du behöver utan att slösa på batteri när det inte behövs.

Sony Sony Xperia ZL Black C6503 Den här modellen köper vi från Europa för att kunna erbjuda dig som kund ett så förmånligt pris som möjligt. Telefonen har samma specifikationer som den lokala modellen. Samma tillbehör medföljer och samma regler för garanti gäller. Det enda du som kund behöver göra är att byta språk på telefonen.  Sony Xperia ZL Upptäck en av världens mest färgrika Full HD-display på en 5-tums smartphone. Denna smartphone från Sony är kompakt, stilren och ger en känsla av kvalité rakt igenom. Utrustad med en kamera på 13 megapixlar och en snabb processor, kommer du aldrig att tröttna på att använda din telefon. Skärm i Full HD Känn dig som om du vore på plats med den knivskarpa och ljusstarka skärmen med full HD. Xperia ZL ger dig den bästa HD-kvaliteten – 1080 punkters progressiv bildgenerering, som ger skarpa bilder utan ojämna kanter. BRAVIA TV-tekniken har nu tagit sig an skärmarna i mobiler för att du ska få samma kvalitet som du förväntar dig från en HDTV. Den 5 tum stora Reality Display-skärmen med Full HD har dessutom en hög bildpunktstäthet – 443 punkter per tum, som ger skarpa bilder – och bra ljusstyrka. Och med det breda färgomfånget får du ett så stort färgspektrum att minsta detalj kan ses i intensiva färger. 13 megapixel kamera Den snabba 13-megapixelkameran och Sony Exmor RS för mobiler gör Xperia ZL till en Android-mobil som ger klara bilder var som helst och när som helst.  Med Exmor RS för mobil och HDR åstadkommer Xperia ZL skarpa foton och videoklipp både under förhållanden med svagt ljus och starkt motljus. Sensorerna för svagt ljus framtill och baktill gör Xperia ZL till den första mobilkameran med dubbla Exmor R-sensorer. Snabb processor Sony Xperia ZL har en kraftfull processor som heter Qualcomm Snapdragon S4 Pro. Denna processor med fyrdubbla kärnor ger dig bra prestanda och hastighet utan att tömma batteriet – kör flera appar samtidigt, surfa på Internet och strömma videoklipp utan avbrott. Snapdragon S4 Pro-processorn är asynkron, vilket betyder att varje kärna laddas och laddas ur separat. Du får exakt den mängd ström du behöver utan att slösa på batteri när det inte behövs. Mobiltelefoner 4,1 7 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Telefon & GPS
  2. Mobiltelefoner