Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

55" TV med tresidig Ambilight

Philips 55PUS6703/12

  Art.nr: 1003043
 • SAPHI TV-gränssnitt
 • Pixel Precise Ultra HD
 • HDR
 • Micro Dimming Pro
 • Max 2 per kund

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Philips 55PUS6703 får du en 55" TV med tresidig Ambilight som låter bilden sträcka sig långt utanför ramarna. Inuti din TV får du skarp bild i Ultra HD-upplösning och HDR för realistisk färgåtergivning och kontrast. Philips egenutvecklade gränssnitt Saphi Smart TV ger dig enklare menyer och navigering.

Pixel Precise Ultra HD

Utrustad med Philips Pixel Precise Ultra HD-motorn får du jämnare rörlig bildvisning med bra detaljrikedom. Det finns även uppskalning av material från lägre upplösning optimerar ditt tidigare material som DVD, Blu-ray eller analoga TV sändningar för bättre bild oavsett bildkälla.

HDR för ökad realism

Du får du även stöd för High Dynamic Range för ett bredare och mer dynamiskt omfång genom att kombinera olika exponeringar för bättre bildkvalitet. Du kan nu ta ta del av mer detaljer i ljusa och mörkare områden samtidigt i bilden.

Micro Dimming Pro

Med Micro Dimming Pro optimeras kontrasten på TV:n baserat på ljusstyrkan i rummet. Ljussensorer och en programvara analyserar bilden i hela 6400 olika zoner vilket gör att du får bra kontrast och bildkvalitet, natt som dag.

Smidigt gränssnitt med Saphi Smart TV

Philips egenutvecklade gränssnitt SAPHI gör det lättnavigerat för alla i familjen. Dina favoritappar är bara fåtal knapptryckningar bort och du har tillgång till Philips egna app-galleri. 

Upplev TV på ett helt nytt sätt

En TV med Ambilight ger en bredare skärm, en närmare upplevelse och en varm och skön känsla i vardagsrummet. Med ett härlig ljussken som lever i realtid kommer färger, känslor och spänning till liv utanför skärmen och in i rummet.

Titta även på

(65 st)
 • Netflix och YouTube via Wi-Fi
 • Stöd för HDR och Dolby Vision
 • Utmärkt bildpanel med UltraHD

4 990:-

Titta även på

(65 st)
 • Netflix och YouTube via Wi-Fi
 • Stöd för HDR och Dolby Vision
 • Utmärkt bildpanel med UltraHD

4 990:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1003043 Philips Philips 55PUS6703/12 55PUS6703/12 Med Philips 55PUS6703 får du en 55" TV med tresidig Ambilight som låter bilden sträcka sig långt utanför ramarna. Inuti din TV får du skarp bild i Ultra HD-upplösning och HDR för realistisk färgåtergivning och kontrast. Philips egenutvecklade gränssnitt Saphi Smart TV ger dig enklare menyer och navigering. Pixel Precise Ultra HD Utrustad med Philips Pixel Precise Ultra HD-motorn får du jämnare rörlig bildvisning med bra detaljrikedom. Det finns även uppskalning av material från lägre upplösning optimerar ditt tidigare material som DVD, Blu-ray eller analoga TV sändningar för bättre bild oavsett bildkälla. HDR för ökad realism Du får du även stöd för High Dynamic Range för ett bredare och mer dynamiskt omfång genom att kombinera olika exponeringar för bättre bildkvalitet. Du kan nu ta ta del av mer detaljer i ljusa och mörkare områden samtidigt i bilden. Micro Dimming Pro Med Micro Dimming Pro optimeras kontrasten på TV:n baserat på ljusstyrkan i rummet. Ljussensorer och en programvara analyserar bilden i hela 6400 olika zoner vilket gör att du får bra kontrast och bildkvalitet, natt som dag. Smidigt gränssnitt med Saphi Smart TV Philips egenutvecklade gränssnitt SAPHI gör det lättnavigerat för alla i familjen. Dina favoritappar är bara fåtal knapptryckningar bort och du har tillgång till Philips egna app-galleri.  Upplev TV på ett helt nytt sätt En TV med Ambilight ger en bredare skärm, en närmare upplevelse och en varm och skön känsla i vardagsrummet. Med ett härlig ljussken som lever i realtid kommer färger, känslor och spänning till liv utanför skärmen och in i rummet. Okategoriserade produkter 4990 SEK 4990 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter